مدیریت فناوری معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با مشارکت شرکت زرین شاد سپاهان برگزار می کند:
فستیوال ایده های نوین غذا و تغذیه با محورهای:
1- پالایش و تخلیص پروتیین ها و مواد مغذی شیر:
a. Lactoferrin Powder - b. Lactolose Powder - c. Cold rennet Powder - d. Milk mineral Powder
e. Dairy ingredients in confectionary - f. Infant Formula milk Powder
2- هوش مصنوعی در تولید غذا، صنایع غذایی و امنیت غذایی
3- به کارگیری میکروب ها و متابولیت های آن در تولید غذاهای فراسودمند
4- تولید فرآورده های غذایی سلامت محور جهت کنترل بیماری های غیرواگیر
5- تولید افزودنی های غذایی با پایه طبیعی به عنوان عنوان ماده اولیه در صنعت غذا
ایده های برگزیده توسط شرکت زرین شاد سپاهان حمایت مالی می گردند.
لینک دریافت فرم ثبت نام: https://seminar.mui.ac.ir/nut2024/fa/files.php?rid=38